Online Workshop kommetjes, schaaltjes, bordjes,...servies

Art.nr. 00048
€135.00
Op voorraad
1
Productgegevens

DE KRACHT VAN KLEI ZIT VOORTAAN IN EEN DOOSJE!

Thuis je eigen schaaltjes maken! Zelf boetseren zonder mallen en draaischijf. Je werkt met de juiste materialen en krijgt professionele hulp door middel van video's door Els van Terre-Pure. Zo kan je zonder voorkennis aan de slag om een echt ambachtelijke set tapas kommetjes te maken of een set van ontbijt- of dessertkommetjes. Of liever koffiemokken met bordjes? Keuze in overvloed.

  • In dit pakket zit een duidelijke uitleg via filmpjes die je online kan bekijken gedurende 2 maanden. Je ontvangt een link om je aan te melden. (instagram account nodig)
  • Met dit pakket kan je op zijn minst 6 ontbijt- of dessertkommen maken. Of een 10delige tapas set. Of een koffieserviesje van 4 mokken/kopjes en 4 bordjes!!!! Je kiest zelf wat je met je klei maakt.
  • Keuze tussen verschillende kleuren glazuren om je set te laten afwerken door Els.
  • Inclusief stookkosten en 4 kg klei. Els glazuurt je set in een door jouw gekozen kleur.
  • Je boetseert op je gemak thuis. Je moet niet alles in één keer maken. Eens de stukken klaar zijn breng je ze voorzichtig naar het atelier te Nieuwkere (West-Vlaanderen). Vind je niet onmiddellijk tijd om langs te komen? Niet erg, je kommetjes kunnen zo lang blijven drogen als je dat wenst. Els stookt alles 2 keer en glazuurt het voor je.
  • Wat heb je zelf nog nodig? plastic potje met deksel, potje water, sponsje, aardappelmesje, vork, azijn en plantenspuit, handdoek. Voor de bordjes een houten plank en deegrol handig, karton en schaar.
  • ongeveer 8 weken na binnen brengen van je werk in het atelier geniet je van het gebruik van je eigen zelfgemaakte ambachtelijke kommetjes en schalen of borden!
  • Op de pagina 't Is gebakken kan je zien of je set klaar is voor afhaling, daar boek je ook je afspraak om langs te komen.

WENS JE ENKEL TOEGANG TOT DE INSTRUCTIE FILMPJES KIES DIT DAN BIJ DE OPTIES!!!

OPGELET: ELS STOOKT ENKEL KLEI EN GLAZUREN UIT HET AANBOD HIERBOVEN. HET IS NIET MOGELIJK OM MET ANDERE KLEI EN ANDERE GLAZUREN TE WERKEN EN DIE HIER TE LATEN STOKEN.


Bewaar dit product voor later