Online Workshop vaas

Art.nr. 00102
€120.00
Op voorraad
1
Productgegevens

DE KRACHT VAN KLEI ZIT VOORTAAN IN EEN DOOSJE!

Thuis je eigen vaas maken! Zelf boetseren zonder mallen en draaischijf. Via een oeroude techniek leert Els je hoe je een vaas kan opbouwen. Je werkt met de juiste materialen en krijgt professionele hulp door middel van video's door Els van Terre-Pure. Zo kan je zonder voorkennis aan de slag om een echt ambachtelijke vaas te maken. Je kiest zelf hoe die vorm er kan uit zien. Els begeleidt je met haar kennis aan haar onderwijs skills doorheen het hele proces om tot een mooi resultaat te komen.

  • In dit pakket zit een duidelijke uitleg via filmpjes die je online kan bekijken gedurende 2 maanden. Via een login krijg je toegang tot de filmpjes!
  • Met dit pakket kan je op zijn minst 1 vaas maken of 2 kleine.
  • Keuze tussen verschillende kleuren glazuren om je vaas te laten afwerken door Els.
  • Inclusief stookkosten en 4 kg klei. Els glazuurt je vaas in een door jouw gekozen kleur.
  • Je boetseert op je gemak thuis. Je moet niet alles in één keer maken. Eens de vaas of vazen klaar zijn breng je ze voorzichtig naar het atelier te Nieuwkere (West-Vlaanderen). Vind je niet onmiddellijk tijd om langs te komen? Niet erg, je stukken kunnen zo lang blijven drogen als je dat wenst. Els stookt alles 2 keer en glazuurt het voor je.
  • Wat heb je zelf nog nodig? plastic potje met deksel, potje water, sponsje, aardappelmesje, vork, azijn en plantenspuit, handdoek. Voor de bordjes een houten plank en deegrol handig, karton en schaar.
  • ongeveer 8 weken na binnen brengen van je werk in het atelier geniet je van het gebruik van je eigen zelfgemaakte ambachtelijke vaas!
  • Op de pagina 't Is gebakken kan je zien of je set klaar is voor afhaling, daar boek je ook je afspraak om langs te komen.

WENS JE ENKEL TOEGANG TOT DE INSTRUCTIE FILMPJES KIES DIT DAN BIJ DE OPTIES!!!

OPGELET: ELS STOOKT ENKEL KLEI EN GLAZUREN UIT HET AANBOD HIERBOVEN. HET IS NIET MOGELIJK OM MET ANDERE KLEI EN ANDERE GLAZUREN TE WERKEN EN DIE HIER TE LATEN STOKEN.


Bewaar dit product voor later