Om de veiligheid van iedereen te garanderen worden volgende afspraken gemaakt: 

Tijdens het vormgeven krijgt iedereen een werkplek met voldoende afstand tussen de andere cursist of tussen de onderlinge bubbels zodat tijdens het werken een mondmasker dragen niet nodig is.  Bij het verplaatsen in het atelier is dit wel nodig.  Zelf zal ik steeds een mondmasker dragen zodat ik iedereen goed en veilig kan begeleiden.  Je brengt zelf een mondmasker mee, in het atelier zijn er te koop aan €1.

Er is voor iedereen een ontsmettende handgel voorzien.

Breng je eigen schort mee, of leen een gewassen schort €1.

Dagworkshop buste

Art.nr. 3
€165.00
Op voorraad
1
Productgegevens
  • Tijdens deze dagworkshop (09:30 - 16:00) maak je een buste van 30 cm hoog. Els leert je om op een vrij eenvoudige manier een buste op te bouwen in klei. We werken eerder suggestief dan natuurgetrouw. De symboliek primeert niet de techniek en het resultaat. Hoewel het beeld gegarandeerd een kunstige uittaling zal verkrijgen en vast en zeker je woning zal opfleuren met een heel eigen persoonlijke toets. Deze dag staat in het teken van je eigen creativiteit.
  • Els draagt de grootste zorg voor elke buste maar ze is niet verantwoordelijk voor breuk of kleurverschillen tijdens het stoken.
  • In deze workshop staat de beleving centraal, dit is GEEN OPLEIDING, Els richt haar dan ook NIET TOT KERAMISTEN, maar tot mensen die kiezen voor een creatieve beleving, in een rustige omgeving met functioneel resultaat.
  • Drank, versnapering, alle materiaalkosten, stoken van de buste tot 1000°C zijn inbegrepen. Niet inbegrepen is een belegd broodje maar daar kan voor gezorgd worden.
  • Wat breng je zelf mee? Mondmasker, schort. Warme kledij bij fris weer.
  • Coronamaatregelen. Er wordt tussen elke bubbel minimaal anderhalve meter afstand gehouden. Er wordt per persoon een pompje ontsmettingsgel ter beschikking gesteld. Je brengt je eigen schort mee. We eten de lunch binnen of buiten op op een veilige afstand van elkaar. Breng dus best warme kledij mee als het fris is. Iedereen draagt een zelf meegebracht mondmaskertje tijdens de workshop zodat we elkaar beschermen. (tijdens het werk, als iedereen op veilige afstand staat kan het maskertje af).
  • Kortgeknipte nagels zijn het handigst bij het vormgeven.


WAT BIJ ANNULATIE?

  • VERPLAATSEN of ANNULEREN KAN MITS EEN ANNULATIE- EN ADMINISTRATIEKOST VAN €30 PER PERSOON.
  • privacy beleid.
Bewaar dit product voor later