Om de veiligheid van iedereen te garanderen worden volgende afspraken gemaakt: 

Tijdens het vormgeven krijgt iedereen een werkplek met voldoende afstand tussen de andere cursist of tussen de onderlinge bubbels zodat tijdens het werken een mondmasker dragen niet nodig is.  Bij het verplaatsen in het atelier is dit wel nodig.  Zelf zal ik steeds een mondmasker dragen zodat ik iedereen goed en veilig kan begeleiden.  Je brengt zelf een mondmasker mee, in het atelier zijn er te koop aan €1.

Er is voor iedereen een ontsmettende handgel voorzien.

Breng je eigen schort mee, of leen een gewassen schort €1.

Dagworkshop serviesgoed

Art.nr. 4
€135.00
Op voorraad
1
Productgegevens

DAGWORKSHOP SERVIESGOED

  • In een uniek kader krijg je de kans om zelf creatief te zijn en een dagje helemaal te ontspannen. Het gaat niet enkel om het resultaat maar ook om de beleving. Hier vind je opnieuw adem, terug vreugde, nieuwe energie en valt je denken even stil. De set serviesgoed is een blijvende herinnering aan dit moment van zorgen voor jezelf! Iedereen zal versteld staan bij het zien van je eigen creaties.In deze dagworkshop maak je met behulp van mallen serviesgoed. Hierdoor bekom je al na een dag prachtige resultaten qua vorm. Het is een techniek die voor iedereen haalbaar is, omwille van het gebruik van de mallen.
  • Er is keuze tussen wel 20 verschillende vormen. (borden, soeptassen, koffietassen, theetassen, spaghetti kommen, serveerkommen, tapas kommetjes,...) Het aantal stuks hangt af van het formaat dat je kiest (7 kleine vormen of 5 gewone vormen of 5 borden of 12 mini's of 2 serveerschalen). Wie meer vormen wenst te maken kan dit mits een meerprijs (tussen €9 en €60 stuk)
  • Je set wordt door Els geglazuurd in maximum 2 verschillende kleuren.
  • Kortgeknipte nagels zijn het handigst bij het vormgeven
  • Wat breng je zelf mee? Mondmasker, schort en eventuele lunch
  • Niet inbegrepen: lunch, maar er kan voor een belegd broodje gezorgd worden.
  • Coronamaatregelen. Er wordt tussen elke deelnemer minimaal anderhalve meter afstand gehouden. Er wordt per persoon een pompje ontsmettingsgel ter beschikking gesteld. We eten de lunch binnen of buiten op op een veilige afstand van elkaar. Iedereen draagt een zelf meegebracht mondmaskertje tijdens de workshop zodat we elkaar beschermen. Het maskertje kan af wanneer je aan het werk bent, dan sta je op een veilige afstand van de ander.

WAT BIJ ANNULATIE?

  • VERPLAATSEN of ANNULEREN KAN MITS EEN ANNULATIE- EN ADMINISTRATIEKOST VAN €30 PER PERSOON.

Lees hier het privacybeleid.

Bewaar dit product voor later