top of page

za 09 sep

|

Heuvelland

(10u - 12u) Expo creativiteit ontwaakt 01

Laat je inspireren tijdens dit uniek event: "creativiteit ontwaakt" Maak kennis met de deelnemers van het kunsttraject en laat je inspireren door de stille kleiwereld van Terre-Pure.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
(10u - 12u) Expo creativiteit ontwaakt 01
(10u - 12u) Expo creativiteit ontwaakt 01

Tijd en locatie

09 sep 10:00 – 12:00

Heuvelland, Niepkerkestraat 77, 8950 Heuvelland, België

Over het evenement

Tijdens dit event maak je kennis met het Terre-Pure keramiekatelier.  Maar vooral met de drie deelneemsters aan het kunsttraject die hun werk tentoonstellen.  Je krijgt een inkijk in de stille kleiwereld van Els en uitleg omtrent creativiteit.  Je ontdekt wat het kunsttraject precies inhoudt.  Je kan ook genieten van de expo en de kunst en ambachtelijke creaties.  Er is ook mogelijkheid tot aankoop van werken.  Je geniet van een glaasje en een hapje in een authentiek decor.  De wilde tuin zal je zeker bekoren.  De catering wordt verzorgd door  Evy's Flavour.  Je ontvangt een goodie bag en keert geïnspireerd huiswaarts.

Wie beslist om een traject te volgen bij Terre-Pure krijgt dit ticket terug betaald. 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Expo creativiteit ontwaakt

  € 25,00

  Voorstelling van het kunsttraject bij Terre-Pure. De drie deelneemsters aan dit traject stellen hun werk tentoon. Els inspireert je tijdens dit event zodat je even stil staat bij je eigen creativiteit.

  € 25,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page