za 08 mei | Terre-Pure keramiekatelier

Dagworkshop serviesgoed

Deze dag staat in het teken van het maken van je eigen set serviesgoed.
Deze workshop is volzet
Dagworkshop serviesgoed

Tijd en locatie

08 mei 09:30 – 15:00
Terre-Pure keramiekatelier, Niepkerkestraat, 8950 Heuvelland, België

Over het evenement

DAGWORKSHOP SERVIESGOED

 • In een uniek kader krijg je de kans om zelf creatief te zijn en een dagje helemaal te ontspannen. Het gaat niet enkel om het resultaat maar ook om de beleving. Hier vind je opnieuw adem, terug vreugde, nieuwe energie en valt je denken even stil. De set serviesgoed is een blijvende herinnering aan dit moment van zorgen voor jezelf! Iedereen zal versteld staan bij het zien van je eigen creaties.In deze dagworkshop maak je met behulp van mallen serviesgoed. Hierdoor bekom je al na een dag prachtige resultaten qua vorm. Het is een techniek die voor iedereen haalbaar is, omwille van het gebruik van de mallen.
 • Er is keuze tussen wel 20 verschillende vormen. (borden, soeptassen, koffietassen, theetassen, spaghetti kommen, serveerkommen, tapas kommetjes,...) Het aantal stuks hangt af van het formaat dat je kiest (7 kleine vormen of 5 gewone vormen of 5 borden of 12 mini's of 2 serveerschalen). Wie meer vormen wenst te maken kan dit mits een meerprijs (tussen €9 en €60 stuk)
 • Kortgeknipte nagels zijn het handigst bij het vormgeven
 • Wat breng je zelf mee? Lunch, mondmasker, schort.
 • Niet inbegrepen: lunch.  Breng best iets mee van thuis uit want praktisch is het niet haalbaar om hier over de middag iets te halen.

NA DEZE DAG MOET JE SET WORDEN GEGLAZUURD.  DIT KAN PAS TEN VROEGSTE NA DRIE WEKEN.  ER ZIJN 2 VERSCHILLENDE MANIEREN:

 1. Els glazuurt je set in 2 kleuren naar keuze.
 2. Je komt zelf ten vroegste drie weken later terug om je set in kleuren naar keuze te glazuren.  Kies hiervoor een gratis sessie uit het aanbod! 
 • Coronamaatregelen. Er wordt tussen elke deelnemer minimaal anderhalve meter afstand gehouden. Er wordt per persoon een pompje ontsmettingsgel ter beschikking gesteld. We eten de lunch binnen of buiten op op een veilige afstand van elkaar. Iedereen draagt een zelf meegebracht mondmasker tijdens de workshop zodat we elkaar beschermen. 
Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • dagworkshop serviesgoed
  €165
  btw inbegrepen
  €165
  btw inbegrepen
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement