top of page

Terre-Pure zoekt nieuwe thuis.

Bijgewerkt op: 9 jul.Terre-Pure werd hier in Heuvelland geboren en groeide jaar na jaar uit tot een plek waar creativiteit stroomt.  Mijn leven kende hier veel voorspoed en dat was verbonden met Dirk, samen deelden we bijna 18 jaar.  Een mooi huwelijk dat onverwachts en plots uiteen spatte. Dit had ik niet verwacht en ook niet zien aankomen. De voorbije winter was één van de koudste en donkerste seizoenen uit mijn leven.  Alles in één klap door elkaar geschud. Ook de lente leek meer weg te hebben van een winter. Ontroostbaar en haast verzwolgen door het verdriet gleden de dagen voorbij.


En of ik het nu wil of niet, of ik nu angstvallig herschik en puzzel, de stukken vallen sowieso.  

Eén iets kan me echter niet worden ontnomen, door niets of niemand: creativiteit. Terre-Pure is dan ook mijn reddingsboei, mijn houvast.  Begin januari liep ik ontredderd mijn atelier door en het enige waar ik moed voor had was om enkele schaaltjes in hartvorm te maken. Het idee om dit in een workshop te gieten was een succes. Het hielp me financieel en emotioneel. Dus dank aan al wie toen langs kwam. Elke workshop was een lichtpuntje.  


Mijn nieuwe leven, dat zich op mijn 50ste mag ontvouwen is nog niet glashelder. Eén constante wens heb ik alvast: dat ik met Terre-Pure creativiteit verder mag uitdragen.  Wat ook al duidelijk is geworden dat dit niet verder kan op deze wondermooie plek. Onze woning met atelier en loods wordt te koop aangeboden.  We hebben het vertrouwen hiervoor geschonken aan Manon van Immo Francois.  Het was bijzonder heftig om dit te beslissen maar nodig om af te sluiten.  Bij interesse in onze woning gelieve dan ook met hen contact op te nemen.  Ik blijf wel nog op zijn minst tot en met de herfst workshops van hieruit organiseren. Ondertussen zoek ik voor mij, mijn dochter en Terre-Pure een nieuwe thuis.


Draag je Terre-Pure een warm hart toe?  Schrijf je dan zeker nu in voor een workshop, of kom met een groepje langs op een datum naar keuze, dit kan al vanaf 4 personen.  Ook tijdens het weekend.  Geniet nog dit jaar mee van het wondermooie atelier te midden de wilde tuin hier te Heuvelland.  En duim mee op een nieuwe plek.  50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page