top of page

Waarom schreef ik een boek?

Ik ben geboren om de kracht van kwetsbaarheid in de wereld te zetten!

Begin 2020 schreef ik mijn verhaal. In eerste instantie voor mijn dochter. Omdat ons verleden nogal complex is. Ze was dan ook de eerste met wie ik het deelde. Hoewel ik van haar een mooie reactie kreeg verdween het in de schuif. Het had zijn doel bereikt... meer zelfs ook voor mezelf had het een zuiverend effect. Ik leek nog meer gemoedsrust te ervaren over hoe alles voor me is verlopen.


Elke workshop vraagt wel iemand hoe lang ik dit (=Terre-Pure) al doe. En dan lijkt geen antwoord te kunnen omvatten wat ik zou willen zeggen. En sinds het verhaal is geschreven weet ik dat het verhaal-fotoboek HET antwoord omvat. Maar wou ik dit wel delen met iedereen?


Begin dit jaar besliste ik toch (waar een lockdown toch al niet voor zorgt!) om het te publiceren, ik ben geboren om kwetsbaarheid als kracht in de wereld te zetten. En nu is het zover. Ik vond met Tanghe Printing een ideale partner om me te helpen in de laatste fase van de druk en het uitgeven! Het kleine verhaal-fotoboek is er. Ik hoop dat het je mag inspireren!Lees de eerste pagina's hier in het album.


115 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentário


ann.debaets66
ann.debaets66
18 de mai. de 2021

In één ruk heb ik je boek uitgelezen Els. Ik weet dat je afwachtend was misschien wat ongerust over komende reacties. Ik was allesbehalve geschokeerd door je verhaal. Voor mij is het een verhaal vol menselijkheid, soms zelfs herkenbaar. Ik las met enorme bewondering over je wilskracht een je veerkracht elke keer opnieuw. En je durf, waar ik stiekem jaloers om ben. Petje af. X

Curtir
bottom of page