Tips & Info

 

Bedankt voor jullie aankoop bij Terre-Pure.

Hier koopt u iets van ziel tot ziel!  

Indien u koos voor KERAMIEK door Els gemaakt dan hoop ik dat het mag bijdragen tot meer gezelligheid aan tafel of je interieur wat mag verrijken met meer authenticiteit.  Indien het om een urne gaat hoop ik met de urne bij te dragen tot een vernieuwde verbinding en de verbinding tussen mens en natuur.

De standaard GESCHENKBON wordt verstuurd in een witte gesloten envelop.  De bon zelf vindt u in een bruine open envelop en kan u nog personaliseren met een boodschap.  De bon heeft een persoonlijke couponcode die éénmalig online gebruikt kan worden. 

Indien u voor de digitale geschenkbon koos krijgt u die per mail met verdere instructies!

 

NOG ENKELE TIPS VOOR WIE EEN WORKSHOP VOLGT HIER TE NIEUWKERKE

  • Gelieve de datum of data van de workshop al in de agenda te noteren, want hier volgt geen verdere berichtgeving over!

  • Om tot hier te komen, de gps geeft vaak een fout huisnummer aan, dus opletten eens je in onze straat bent.  De poort zal open staan en jullie kunnen oprijden.  Jullie moeten wel wat achter elkaar parkeren zodat iedereen een plekje heeft, rij als eerste dus ver genoeg door op de parking.  Er mag ook in en voor onze carport geparkeerd worden, wij moeten niet weg met die auto.

  • Jullie moeten anders niets mee brengen. Wel nog even melden dat kortgeknipte nagels het handigst zijn bij het vormgeven.

  • Annulatievoorwaarden: Annuleer je één maand voor het begin van de workshop. We betalen graag je inschrijvingsgeld terug verminderd met 30€ administratiekosten. Annuleer je minder dan één maand voor het begin van de workshop. Enkel als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen betalen we je inschrijvingsgeld terug verminderd met 30€ administratiekosten. Je kan natuurlijk altijd zelf iemand anders in je plaats laten deelnemen. Verwittig Els via mail en dan past ze dit aan. Het is niet mogelijk om je deelname te verplaatsen naar een andere datum!  Gelieve deze afspraken te respecteren, ook als trouwe klant, toont u hiermee respect voor de kleine zelfstandige!

  • Keramiek & gezondheid:  Els draagt de grootste zorg voor u gezondheid.  Na elke workshop wordt er gedweild zodat het stof tot het minimum beperkt blijft.  Fijn stof blijft echter aanwezig tijdens het proces, u kan zich steeds beschermen door het dragen van een mondmasker.

       Els voorziet voor gemaakte  voedsel veilige glazuren zodat de cursisten niet zelf de grondstoffen moeten mixen.

       In het atelier zijn steeds handschoenen om te gebruiken tijdens het glazuren.

Nog een fijne dag en ik kijk er naar uit om jullie (opnieuw) te mogen ontvangen!

 

Creatieve groeten, Els

 

 Copyright © 2020 by Terre-Pure. All rights reserved.