Dag

Workshop

Maak je eigen kunstig

beeld

In het rustige atelier steek je de handen in de klei en maak je je hoofd leeg. Verwen jezelf met deze unieke ervaring waar de beleving centraal staat.  Even weg uit je dagelijkse routine, Klei en vuur schenken je achteraf één beeld.

In deze dagworkshop (10:00u tot 15:00u)  maken we een uniek staand kunstig beeld We streven niet naar een natuurgetrouwe weergave maar werken eerder suggestief.  

 

Het beeld komt tot stand via het  werken met een armatuur.  Er kan gekozen worden met een mix van kleisoorten.

Het beeld kan voor jouw een symbolische betekenis krijgen door het aanbrengen van een persoonlijke schriftuur of patine.

Interesse in wat de beelden voor Els betekenen? Lees hier haar blog krachtbeelden.

Keuze tussen 2 afmetingen.

Het beeld  krijgt een hoogte tot maximum 40 cm.  €150 p.p.

Er is ook een mogelijkheid om een figuur van 60 cm te maken,  dit beeld komt op €225 p.p.

Els stookt je beeld tot 1000°C.  Els draagt de grootste zorg voor elk gemaakte vorm, maar ze is niet verantwoordelijk voor breuk tijdens de stook.  Wens je nog een hogere stook dan kan dit mits een meerprijs van €50.  

Er moet niets mee gebracht worden, alles is in het atelier aanwezig om aan de slag te gaan. Er is ook een belegd broodje naar keuze inbegrepen.

Het beeldje kan na de workshop op een stenen sokkeltje gepresenteerd worden, dit is inbegrepen.  Wens je een sokkel of steunplaat in metaal dan kan dit ook aangekocht worden.

In deze workshop staat de beleving centraal, dit is GEEN OPLEIDING, Els richt haar dan ook NIET TOT KERAMISTEN, maar tot mensen die kiezen voor een creatieve beleving, in een rustige omgeving met kunstig resultaat. 

"Whenever you are creating beauty around you,

you are restoring your own soul."

 - Alice Walker -

  • LinkedIn - White Circle