top of page

Beelden onthullen onze ware mogelijkheden.

Bijgewerkt op: 5 sep. 2022


De grote beelden uit de tweedaagse workshop zijn klaar. Ze vullen me met enthousiasme om zoveel redenen. Zonder ervaring staken 5 dames de handen in de klei. Ze vertrouwden op mijn begeleiding, het proces en de klei zodat stap voor stap het beeld zich kon onthullen. Creativiteit is het toelaten dat iets verschijnt al doende. Ook sta ik zelf elke keer opnieuw verbaasd van wat deze sessies brengen. En dan spreek ik niet alleen over het resultaat. Het is een totaal beleving. Een plek en moment om even alle focus te verleggen zodat er zich in jezelf spontaan en zonder moeite emoties en gedachten kunnen herschikken. Om weer verfrist verder te kunnen.


Na een intense 2 dagen waren we alle 6 heel tevreden. Het lot van de beelden lag de komende 4 weken in mijn handen en dat van het vuur! Mijn vuurgebedje en geduld komen altijd van pas. 11 uur stoken en anderhalve dag afkoelen. Met mijn zaklampje licht ik door het kiertje van de donkere oven… Deze keer waren alle 5 dames gezegend met een mooi resultaat.


Een beeld dat hen zal overspoelen met trots, enthousiasme,… en vooral verwondering over hun eigen kunnen. Een uniek kunstig resultaat dat de woning zal decoreren met een persoonlijke kunstige touch, en misschien komt er ook wel een boodschap via het beeld naar boven! Want ja, ik noem ze krachtbeelden. Ik vertel je er meer over in dit filmpje.


Dit is hoe creativiteit bijdraagt tot meer zelfwaarde, authenticiteit, bewustwording en zelfs persoonlijke groei. Het ontdekken van de zovele mogelijkheden waarin we allemaal veel te weinig geloven! Ik kijk al uit naar het volgende groepje!Wil jij je ook laten verrassen door je eigen mogelijkheden? Ontdek de data op de website.


Een beeld van 40 of 60 cm kan in 1 dag worden gemaakt. De grote versie van 80 cm vraagt 2 dagen.

Vanaf 4 personen kan je ook zelf een datum kiezen!175 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page