top of page

Hartewens


IJzige kou versterkt met een noordenwind snijdt door de huid recht naar ons hart. 

 

We worden uitgedaagd in deze harde wereld.  Het is niet altijd evident om je hartewens trouw te blijven. Om deze koude wereld wat meer warmte in te blazen heb ik deze seizoensworkshop bedacht met als missie “meer liefde”.


Hoewel het weer buiten extreem hard is, is het vaak ook gigantisch mooi.  Af en toe een wit tapijtje dat er alles anders doet uit zien.  De winter brengt stilte en inkeer.  De rijm tovert wat grijs en grauw is om tot een witte sprookjeswereld waar mogelijkheden en nieuwe kansen altijd aanwezig zijn. In de sprookjeswereld bruist het van creativiteit.  Net als de winterse oranje gloed van de zon is creativiteit er altijd maar soms verborgen achter de grijze wolken van gepieker, ongerustheid en angst.

 

Durf dus nu in deze kille en harde wereld te kiezen voor een warm moment.  Waar je je creativiteit viert en je hart letterlijk vult.  Uit eigen ervaring weet ik hoe creativiteit je door moeilijke periodes heen helpt. Het helpt intenser dan wat voor coaching of therapie.


Mijn hartewens is de reden waarom ik leef zowel voor mezelf als voor anderen. Omdat creatief bezig zijn je in het moment brengt en de focus op plezier richt. Het zorgt er niet voor dat we de harde realiteit weg schuiven met enkel positief denken, nee je ontvangt tijdens het creatieve proces moed, inzicht, flexibiliteit om met die harde kern je liefde eromheen te walsen zodat er mogelijkheden zich kunnen vormen in jou voordeel. Zet dit proces in gang, en boekje plekje hier op mijn gouden plek.


Je houdt er achteraf 8 schaaltjes in hartvorm aan over. 

 Ze zijn fantastisch om te gebruiken bij een klein voorgerechtje of dessert.  Ik heb er zelfs al voor Hugo en Claire, mijn twee knuffel katten, ze eten er elke dag uit.  

 

Hoe dan ook. Draag zorg voor je hart en strooi daarna overvloedig met liefde.


Doe je mee?

Enkel geldig deze winter.  6 + 2 gratis schaaltjes.  Tijdens een dagworkshop.34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page