top of page

Klei met je familie, vrienden of collega's.

Bijgewerkt op: 17 jun. 2023

Met je collega's als teambuilding, met familie of vrienden als speciaal verbindend moment. Ik organiseer met toewijding een leuke dag of namiddag voor jullie.


De focus is vanaf de eerste seconde verlegd en jullie komen in een andere wereld van kunst en ambacht terecht. Door de ramen zie je de wilde tuin, de kerk en het bos van Ploegsteert in de verte. Hier ademen jullie wilde schoonheid in en verwondering uit. Jullie handen kneden de klei tot serviesgoed, tapas schaaltjes, hartjes of beelden. Jullie aandacht versmelt met de klei en jullie verbinden zo op een totaal andere manier met elkaar.


En hoe bijzonder als jullie straks jullie tafel kunnen dekken met zelfgemaakt serviesgoed bij de komende bijeenkomsten. Of een artistiek aandenken hebben die je woning opsmukt. Niet zomaar met een vorm maar eentje met een emotionele waarde. Aan deze workshop houden jullie een mooie herinnering over én resultaat.


Zie de stralende gezichten op deze foto. Die spreken toch boekdelen?Caroline Dellaert van "the tree to be" koos voor de workshop tapas schaaltjes met haar gezin.


Anna Vandecaveye koos voor een dagworkshop servies met haar gezin.


7 vriendinnen komen jaarlijks voor een dagworkshop servies


Vriendinnen en collega's


Teambuilding Jump4more

Familie

Teambuilding Prima Donna Deerlijk


Familie Corens


Teambuilding ICI PARIS XL IEPER


6 vriendinnen die elkaar leerden kennen tijdens hun opleiding tot architect.


Wens je hier ook je activiteit te laten doorgaan? Boek dan de workshop die bij jullie past. Voor een groepje van 6 tot maximum 10 personen. Klik op de link hieronder.

Alle workshops kunnen als groepsworkshop geboekt worden.

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page