top of page

Waardevol geschenk.


TIPS VOOR EEN WAARDEVOL CADEAU

  

Je dankbaarheid uiten of je liefde tonen kan je op veel manieren. En als het vanuit het hart komt is elk cadeua een geslaagd cadeau. Maar soms wil je misschien iets heel speciaal schenken en mis je inspiratie. Hier volgen enkele tips.TIP 1

Een workshop cadeau schenken.   

Met een workshop schenk je resultaat EN een beleving. Je kan haar een workshop schenken zodat ze alleen kan deelnemen, maar je kan ook een groepje samen stellen en samen komen. Dit maakt de beleving nog specialer!Voor moederdag op zondag 12 mei heb ik voorbeeld deze formule:

Ik ontvang jullie met een koffiekoek, thee of koffie en gaan daarna aan de slag voor het maken van 4 mooie vaasjes.   We sluiten af met een glaasje bubbels in de gezellige tuin.  


MOM turned upside down spells WOW"TIP 2

Schenk een serviestraject. 6 dagen creativiteit bij Terre-Pure om te werken aan een 32 delig zelfgemaakt servies.  De dagen kunnen gekozen worden uit een aanbod dus je bent niet gebonden aan vaste data. Deze zomer zijn er heel wat keuzemogelijkheden.


TIP 3

Deze is pas echt speciaal.  Schenk een mooi kunstwerk. Een blijvende en waardevolle eyecather in de woning. Kom samen kiezen, ontdek de krachtige kunstwerken zowel figuratief als abstracter organische sculpturen.TIP 4

Een grote schaal, vaas of serviesgoed. Het is niet alleen een functioneel cadeau maar het draagt bij aan zoveel meer gezelligheid op en rond de tafel. Maak hiervoor een afspraak.
26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hartewens

Comments


bottom of page