Om de veiligheid van iedereen te garanderen worden volgende afspraken gemaakt: 

Tijdens het vormgeven krijgt iedereen een werkplek met voldoende afstand tussen de andere cursist of tussen de onderlinge bubbels zodat tijdens het werken een mondmasker dragen niet nodig is.  Bij het verplaatsen in het atelier is dit wel nodig.  Zelf zal ik steeds een mondmasker dragen zodat ik iedereen goed en veilig kan begeleiden.  Je brengt zelf een mondmasker mee, in het atelier zijn er te koop aan €1.

Er is voor iedereen een ontsmettende handgel voorzien.

Breng je eigen schort mee, of leen een gewassen schort €1.

Workshop serviesgoed anderhalve dag. ZELF GLAZUREN

Art.nr. Ma 30/11 en 14/12 NM
€165.00
Op voorraad
1
Productgegevens

WORKSHOP SERVIESGOED, ZELF GLAZUREN.

  • In een uniek kader krijg je de kans om zelf creatief te zijn en een dagje helemaal te ontspannen. Het gaat niet enkel om het resultaat maar ook om de beleving. Hier vind je opnieuw adem, terug vreugde, nieuwe energie en valt je denken even stil. De set serviesgoed is een blijvende herinnering aan dit moment van zorgen voor jezelf! Iedereen zal versteld staan bij het zien van je eigen creaties.
  • In deze workshop maak je de eerste dag (09:30 - 15:30) met behulp van mallen serviesgoed. Hierdoor bekom je al na een dag prachtige resultaten qua vorm. Het is een techniek die voor iedereen haalbaar is, omwille van het gebruik van de mallen.
  • Er is keuze tussen wel 20 verschillende vormen. (borden, soeptassen, koffietassen, theetassen, spaghetti kommen, serveerkommen, tapas kommetjes,...) Het aantal stuks hangt af van het gekozen formaat 9 kleine vormen of 7 gewone vormen of 6 borden of 13 mini's of 2 serveerschalen en nog enkel tapas kommetjes.Wie meer vormen wenst te maken kan dit mits een meerprijs (tussen €9 en €60 stuk)
  • Je komt na enkele weken een halve dag terug om zelf je set te glazuren. Let goed of het glazuren voor je in de voormiddag doorgaat of de namiddag!
  • Kortgeknipte nagels zijn het handigst bij het vormgeven!
  • Wat breng je zelf mee? Mondmasker, schort.
  • Niet inbegrepen: lunch, maar er kan voor een belegd broodje gezorgd worden.
  • Coronamaatregelen. Er wordt tussen elke deelnemer minimaal anderhalve meter afstand gehouden. Er wordt per persoon een pompje ontsmettingsgel ter beschikking gesteld. We lunchen binnen of buiten op op een veilige afstand van elkaar. Breng dus wat warme kledij mee op een frisse dag. Iedereen draagt een zelf meegebracht mondmaskertje tijdens de workshop zodat we elkaar beschermen. Indien je aan het werk bent kan het maskertje af omdat je dan op veilige afstand van elkaar werkt

WAT BIJ ANNULATIE?

  • VERPLAATSEN of ANNULEREN KAN MITS EEN ANNULATIE- EN ADMINISTRATIEKOST VAN €30 PER PERSOON.

Bewaar dit product voor later