Workshop voor groepen

Tapas

schaaltjes

 3 uur |€90 p.p 

In het rustige atelier steek je de handen in de klei en maak je je hoofd leeg. Verwen jezelf met deze unieke ervaring waar de beleving centraal staat.  Even weg uit je dagelijkse routine, Klei en vuur schenken je achteraf een mooi setje  tapas schaaltjes om nog lang van te genieten, samen met al wie je lief is. 

Ben je met een groep van minimum 10 deelnemers en maximum 12 dan is deze workshop vast iets voor jullie!

 

In deze workshop maken je met behulp van mallen 3 tot 6 tapas schaaltjes.  Er is keuze tussen 6 tal vormen. Ronde en ovale vormen ø18cm | ø13cm | ø11cm | ø9cm | ovaal groot 22-16,5cm | ovaal klein 17,5-13,5 cm . 

Het is een techniek die voor iedereen haalbaar is. Er is geen voorkennis nodig. Na deze dag drogen de vormen minimum 1 week in het rek daarna stookt Els al je gemaakte vormen tot 1000°C, dit is een proces van 11uur stoken en 36 uur afkoelen.

Na deze stook glazuurt Els de schaaltjes zelf in een crème kleurige of zwarte glazuur.  De kommetjes stookt Els voor een tweede keer tijdens een glazuurstook, dit op 1250 graden. Deze keer duurt de stook 13 uur en twee dagen afkoelen.  Dit zorgt ervoor dat alles in de vaatwas gebruikt mag worden. 

 

De workshop duurt ongeveer 3 uur al naar gelang de gekozen vormen en het tempo.

Els draagt de grootste zorg voor elk gemaakt kommetje maar ze is niet verantwoordelijk voor breuk en kleurverschillen tijdens de stook. 

n deze workshop staat de beleving centraal, dit is GEEN OPLEIDING, Els richt haar dan ook NIET TOT KERAMISTEN, maar tot mensen die kiezen voor een creatieve beleving, in een rustige omgeving met functioneel resultaat. 

Koffie, thee of fris drankje zijn inbegrepen. Er moet niets mee gebracht worden, alles is in het atelier aanwezig om aan de slag te gaan.

Bij inschrijving gaat elke deelnemer akkoord met het privacy beleid.

MEER INFO VOOR WORKSHOP GROEPEN

"Whenever you are creating beauty around you,

you are restoring your own soul."

 - Alice Walker -

  • LinkedIn - White Circle