top of page

Deelnemers aan voorbije trajecten

Een overzicht van het werk van cursisten uit de vorige editie.

2023: Frieda Dedrie, Anouschka Deboutte en Lut Debaene

Over Lut

Naast ondernemende vrouw van verschillende succesvolle ondernemingen waar ze veel verantwoordelijkheden draagt, overwon ze verschillende keren kanker. Strijden is haar eigen. Dit traject was een uitlaatklep, alsof haar kernwaarden beelden moesten worden. De beelden zullen haar toespreken, haar keuzes bepalen, haar hart verzachten en haar op nieuwe plaatsen brengen.

Lut De Baene

Over Anouschka

Anouschka, een rijke innerlijke wereld die aandacht vroeg en kreeg. Altijd ten dienste van anderen vond zehier eindelijk een plek en moment puur voor haarzelf. Geduld en inzet als sleutel tot het onthullen van wat mocht verschijnen. Intuïtie en voelen als haar grootste troef. ze stelde zich open voor dit avontuur en zie haar stralen. De reis vertrok vanuit het voorzichtige, brave, zoeken, naar het laten gebeuren, om zo te “eindigen” bij sensualiteit. Het begin van het zien van zoveel meer mogelijkheden.

Anouschka Deboutte

Over Frieda

Frieda, krachtige vrouw, vol kennis en ervaring. Haar toegang tot wijsheid is maar weinig mensen gegeven. Haar sterke zijn met al het opborreld potentieel heeft nood aan zelfexpressie. Want het dient gehoord, geleefd en gezien te worden. Ze vormt vanuit haar rijk visueel vermogen en laat het door haar handen tot beeld groeien. Dankbaar dat ze in haar ontplooiing van haar creatieve ziel even halt hield hier in dit kunst traject. Ik wens haar in al die hevigheid van al wat ze hier te doen heeft voldoende rust en verstilling toe. Dat de creaties hier geboren haar die verstilling mogen brengen.

Frieda Dedrie

Wens jij ook een plekje in deze lijst van unieke deelnemers?  Reserveer dan je plekje voor 2024

Er zijn maar drie plaatsen.

bottom of page