top of page

Ontsnapt uit de gouden kooi met een caffe latte!

Bijgewerkt op: 31 mrt. 2023


Wat doe je als je vast raakt in een job vol zekerheden en je hart schreeuwt om vrijheid en een eigen plek?


Op uitnodiging van Evelien mocht ik in haar podcast vertellen over de tocht van regentes plastische kunsten naar keramiste en gelukszoeker.


Een vaste benoeming in het onderwijs hield me niet tegen. Ik liep vast in het systeem waar ik verstikt raakte in de vele vergaderingen en administratie en mijn eigen creativiteit verwaarloosde. Toen ook mijn klaslokaal dreigde weg te vallen voelde ik dat dit geen optie meer was waar ik mezelf kon in vinden. Was de keuze gemakkelijk? Nee, weerstand was er. Maar ik deed het ondanks dat het spannend en risicovol was.In de podcast "Carrièreswitch" van Evelien verneem je hoe ik uit de gouden kooi ben gestapt en mijn carrière switchte.


Creatieve generalist Evelien Bauduin kennen jullie al! Ze is tuincoach bij "Ik ben in de tuin". Onze tuin heeft haar huidige vorm te danken mede door de inbreng van Evelien. In een vorige blog vertelde ik hierover. Daarnaast werkt ze ook als coach specifiek met mensen die een carrièreswitch overwegen en begeleiding wensen. www.flowcoach.be


Evelien en ik hebben ook beiden een zwak voor een caffe laté, we ontbijten dan ook met regelmaat samen en delen dan onze nieuwste ideeën en inzichten!
84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page